ápr.
9

Új hálózat kiépítése, bővítése

A legokosabb döntés, ha a lakásba való beköltözéskor, lakásfelújításkor végeztetjük el az elektromos hálózat állapotfelmérését is, illetve amennyiben szükséges a hálózat felújítását. Ez bár nem olyan látványos, mint a szoba falának kifestése, vagy egy új konyhabútor, mégis nincs bosszantóbb és költségesebb, mint ha pár hónappal a lakásfelújítás után derül ki, hogy az elektromos hálózatot muszáj felújíttatni, mivel az új fogyasztókat nem képes kiszolgálni a régi, elavult hálózat.
Amennyiben Ön most építkezik, felújtni szeretne vagy még csak a tervezés fázisában tart, és keresi a megfelelő villanyszerelő kivitelezőt, úgy fantasztikus hírem van. Az oldalon mindenki mindent megismerhet az új ingatlan villanyszerelés, teljesen új hálózat építés folyamatáról. A munkálatokat minden esetben megelőzi egy alapos felmérés a helyszínen, hiszen mi csak így tudjuk garantálni, hogy a megegyezésben szereplő árak, és határidők az új ingatlan villanyszerelés folyamatában nem fognak változni. Igyekszünk a folyamatos egyeztetés alatt teljes egészében felmérni a megrendelő igényeit, és ennek megfelelően kialakítani az ajánlatunkat, mert így lesz az ajánlat teljesen használható, kényelmes, stabil és biztonságos.
A kivitelezés alatt
 nagy figyelmet fordítunk az áramkörök egyenletes elosztására, mely a szemléletünk alapján a biztonságos működés alapja. Minden esetben kialakítjuk a maximális személyi és vagyonvédelmet. Az építkezés folyamán figyelemmel kísérjük a többi szakember munkáit, így a saját feladatunkat két részletben végezzük el. Az első részben a válaszfalak felhúzását követően kijelöljük a fogyasztási pontokat, és a vezetékeknek, valamint a dobozoknak kialakítjuk a helyét. A vezetékezés, és a dobozolás műveleteivel fejezzük be az első részt. A második fázisban a belső kialakítás alatt elvégezzük a szerelvényezés, kapcsolók, dugaszolóaljzatok, lámpatestek, egyéb fogyasztók elhelyezése, bekötése folyamatokat.

Szólj hozzá Te is!

Tájékoztatunk, hogy hozzászólásod csak utólagos jóváhagyás után jelenik meg a weboldalon.


Ide kattintva elolvashatod az Adatvédelmi Tájékoztatót